HomeHL-9Όλη η Κρήτη ξεφάντωσε στα σημερινά καρναβάλια

Όλη η Κρήτη ξεφάντωσε στα σημερινά καρναβάλια

Πλούσιες εκδηλώσεις σε όλο το νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλη η Κρήτη σήμερα χόρεψε στους… ρυθμούς της Αποκριάς καθώς σε όλο το νησί πραγματοποιήθηκαν καρναβάλια.

Εκτός από το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι που 15.000 άνθρωποι παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους , πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Μαλιώτικο καρναβάλι το οποίο επίσης κατέχει μία εξέχουσα θέσεις στις σημερινές εκδηλώσεις.

Φέτος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 καρναβαλιστών.

Παρουσιαστής του Καρναβαλιού ήταν ο γνωστός σε όλους Σωτήρης Καλυβάτσης, όπου έδωσε το δικό του στίγμα σε ξέφρενους ρυθμούς υπό τους ήχους της μουσικής. Επίσης στην παρέλαση συμμετείχαν ξυλοπόδαροι αλλά και Βραζιλιάνες χορεύτριες, που δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από το καρναβάλι του Ρίο.

Πλήθος κόσμου στην Σητεία

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Σητεία όπου πραγματοποιήθηκε  η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

Μικροί και μεγάλοι, φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και βγήκαν στους δρόμους για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Δεκάδες ήταν τα άρματα που συμμετείχαν και χιλιάδες οι καρνάβαλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιαστής ήταν ο DJ MAC GRECOR ως ‘’Mozart στην Rock Opera Puccni ‘’.

Αμέσως μετά την παρέλαση η γιορτή συνεχίστηκε σε όλη την πόλη.

Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στο Αρκαλοχώρι

Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση πραγματοποιήθηκε και στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, όπου περίπου 800 καρναβαλιστές έδωσαν το παρών και γέμισαν τον κεντρικό δρόμο με χορό, κέφι και αποκριάτικη διάθεση.

Η παρέλαση ξεκίνησε έξω από το Δημαρχείο Αρκαλοχωρίου στις 3 μετά το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε το απόγευμα, στην Παλιά Κοινότητα Αρκαλοχωρίου. Μετά το τέλος της παρέλασης ακολούθησε μεγάλο ντισκοτέκ πάρτι με την συμμετοχή των ομάδων, δημοτών και επισκεπτών στην Πλατεία Ελευθερίας στο Αρκαλοχώρι .

Τα έσοδα από το πάρτι θα διατεθούν στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με ειδικές ανάγκες « Δικαίωμα στη Ζωή » στο Θραψανό.

Καρναβάλι στον Άγιο Νικόλαο

Στους ρυθμούς της Αποκριάς ξεφάντωσε σήμερα και η πόλη του Αγίου Νικολάου, όπου στις 3 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η παρέλαση των 35 ομάδων με περίπου 1.000 καρναβαλιστές, χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε ένα ξέφρενο γλέντι. Μετά ακολούθησε πάρτι με το μουσικό συγκρότημα «48 ώρες» και το DJ Marnelos.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση