HomeΕΛΛΑΔΑΚαρδίτσα: Συνελήφθη ο τέταρτος δολοφόνος του ηλικιωμένου

Καρδίτσα: Συνελήφθη ο τέταρτος δολοφόνος του ηλικιωμένου

Λίγες ώρες αφού άφησε την τελευταία του πνοή ο 77χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ώρες αφ’ ότου άφησε την τελευταία του πνοή ο 77χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από ληστές μέσα στο σπίτι του στο Πεδινό Καρδίτσας τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας και ο τέταρτος δράστης της ληστείας.

Ο 25χρονος Έλληνας εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής και συνελήφθη βάσει του εντάλματος που είχε εκδώσει σε βάρος του η ανακρίτρια Καρδίτσας. Το πρωί της ίδια ημέρας, είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή του ο άτυχος ηλικιωμένος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης σε κακή κατάσταση από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Με την σύλληψη του 25χρονου κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων για την φονική ληστεία.

Λίγες ώρες μετά από τον ξυλοδαρμό του 77χρονου και της 81χρονης συζύγου του μπροστά στα μάτια της κόρης τους από τους τέσσερις νεαρούς που άρπαξαν 550 ευρώ, είχε συλληφθεί ένας 24χρονος. Την περασμένη Τετάρτη είχε συλληφθεί σε περιοχή των Τρικάλων ένας 20χρονος και την Πέμπτη σε περιοχή της Καρδίτσας ένας 23χρονος. Όλοι αντιμετωπίζουν πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με σκοπό τη ληστεία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση