HomeHL-9Ουρές στα καταστήματα οι Ηρακλειώτες για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας

Ουρές στα καταστήματα οι Ηρακλειώτες για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας

Το αδιαχώρητο στα κατεψυγμένα θαλασσινά είδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνωστισμός σημειώθηκε σήμερα, από το πρωί, στα καταστήματα τροφίμων, τα ιχθυοπωλεία και τα καταστήματα με κατεψυγμένα προϊόντα καθώς οι Ηρακλειώτες προετοιμάζονται για το εορταστικό τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας και την έναρξη της Σαρακοστής.

Με δεδομένο ότι τη Δευτέρα θα λειτουργούν μόνο οι φούρνοι και τα ιχθυοπωλεία, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν από σήμερα στην αγορά προκειμένου να προμηθευτούν τα σαρακοστιανά είδη που θα πλαισιώσουν το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας.

Έτσι, ειδικά στα καταστήματα με κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά προκλήθηκε το αδιαχώρητο με τους καταναλωτές να περιμένουν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν.

Το κόστος του τραπεζιού για την Καθαρή Δευτέρα θα κυμανθεί στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα, ενώ στην αγορά διατίθεται μεγάλο εύρος προϊόντων, ποικιλιών και τιμών.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί στους φούρνους που έχουν ήδη αρχίσει να διαθέτουν λαγάνες και εφτάζυμα, αλλά και στα σούπερ μάρκετ για την προμήθεια λαχανικών, φρούτων και άλλων απαραίτητων ειδών για την παρασκευή των σαρακοστιανών εδεσμάτων στο σπίτι.

sarakostiana7

Διαφήμιση
Διαφήμιση