HomeHL-CultureΌσκαρ 2018: Οι σταρ που θα ανακοινώσουν τους φετινούς νικητές

Όσκαρ 2018: Οι σταρ που θα ανακοινώσουν τους φετινούς νικητές

A-List stars

Διαφήμιση
Διαφήμιση

A-list stars, ήδη βραβευμένοι με Οσκαρ ηθοποιοί, αλλά και υποψήφιοι για ένα χρυσό αγαλματίδιο στη φετινή απονομή, θα είναι αυτοί που θα έχουν την τιμή να ανακοινώσουν τους μεγάλους νικητές των 90ων βραβείων Οσκαρ.

Η λίστα που ανακοίνωσε η Ακαδημία εντυπωσιακή. Ανάμεσα στους ταλαντούχους σταρ βρίσκονται κάποιοι πρωτο-εμφανιζόμενοι όπως ο Spider Man Τομ Χόλαντ, η ηθοποιός του Girls Trip Τίφανι Χάντις,  σταρ και σεναριογράφος του The Big Sick Κουμάλ Νανγιανί και η Ντανιέλα Βέγκα του A Fantastic Woman.

Eπίσης στη σκηνή του Dolby Theatre θα ανέβει η δύο φορές υποψήφια για Οσκαρ Λάουρα Ντερν, αλλά και οι περσινοί νικητές Εμμα Στόουν, Βαιόλα Ντέιβις και Μαχερσάλα Άλι. Μαζί τους και η Τζένιφερ Γκάρτνερ και Γκάντγουικ Μπόσμαν.

Οι φετινές υποψήφιες για Οσκαρ Γκρέτα Γκέργουιγκ (υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου σεναρίου για το Lady Bird) και η Μάργκοτ Ρόμπι (υποψήφια για Οσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στο Ι, Tonya) θα ανέβουν σίγουρα στη σκηνή κερδίσουν δεν κερδίσουν το Οσκαρ καθώς θα είναι ανάμεσα στις σταρ που θα απονείμουν βραβεία σε άλλες συναδέλφους τους.

Η 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα μεταδοθεί απευθείας την Κυριακή 4 Μαρτίου στα κανάλια COSMOTE CINEMA. Η μετάδοση θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ (στις 23.30 μμ). Θα ακολουθήσει το pre-show (01:30) και στις 03.00 η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ που θα μεταδοθεί με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα στο COSMOTE CINEMA 2HD και με τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στο COSMOTE CINEMA 1HD.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση