HomeΕΛΛΑΔΑΒόλος: Φυλάκιση με αναστολή για σκηνοθετημένο ριφιφί

Βόλος: Φυλάκιση με αναστολή για σκηνοθετημένο ριφιφί

Ποινή φυλάκισης 11 μήνες με αναστολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κλοπή τόσων πανάκριβων συσκευών, όσες… έλειπαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία εργαζόταν στον Βόλο, στοίχισε στον 44χρονο πρώην υπεύθυνο την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πόλης για τις κατηγορίες της ψευδούς παράστασης τελεσμένου αδικήματος και της απιστίας!

Ο 44χρονος κατηγορήθηκε ότι σκηνοθέτησε… ριφιφί στις 27 Νοεμβρίου του 2014 για να δικαιολογήσει το έλλειμμα που είχε σε συσκευές κινητών. Τότε, είχε ανοιχτεί μια τρύπα διαμέτρου 0,40 εκατοστών σε έναν τοίχο στον ακάλυπτο στην πίσω πλευρά του κτιρίου και από τις προθήκες του καταστήματος είχαν κάνει «φτερά» 30 συσκευές κινητών αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Αν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν είχαν καταφέρει να εξιχνιάσουν την κλοπή,όμως διαπιστώθηκε από τις καταστάσεις ότι υπήρχε έλλειμμα 30 συσκευών τηλεφώνων, όσα δηλαδή και τα κινητά που εκλάπησαν! Έτσι, ο 44χρονος απολύθηκε και η εταιρεία στράφηκε δικαστικά εναντίον του, όταν προέκυψε από την έρευνα ότι είχε τοποθετήσει αντικείμενα αξίας στην αποθήκη που δεν «έβλεπε» η κάμερα κι ότι, μια ημέρα πριν γίνει το ριφιφί, καταγράφηκε από το εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα ενώ ήταν κλειστό.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση