HomeΕΛΛΑΔΑΓονείς καταγγέλλουν: Το παιδί μας μπήκε στο νοσοκομείο με ωτίτιδα και βγήκε με ιλαρά

Γονείς καταγγέλλουν: Το παιδί μας μπήκε στο νοσοκομείο με ωτίτιδα και βγήκε με ιλαρά

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία των γονέων ενός βρέφους 11 μηνών. Όπως κατήγγειλε ο πατέρας, το μωράκι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο αυτί του και το πήγαν στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο, όπου κόλλησε ιλαρά.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πατέρας, στο Tatiana Live, η γιατρός εξέτασε το βρέφος σε έναν χώρο όπου λίγο νωρίτερα, είχε μπει ένα παιδί με ιλαρά. Μάλιστα, όταν ο ίδιος και άλλοι γονείς, αντέδρασαν, ένας άνδρας της εταιρείας σεκιούριτι του νοσοκομείου, τους έκανε παρατήρηση, ενώ η γιατρός τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τα παιδιά τους.

Όμως, σύμφωνα με τον πατέρα, τόσο το δικό του παιδί, όσο και άλλο ένα από τα παιδάκια που ήταν εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο κόλλησαν ιλαρά. Ιλαρά, όπως είπε, κόλλησε και η σύζυγός του.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο “Καραμανδάνειο” που ήταν το νοσοκομείο το παιδικό που εφημέρευε στην Πάτρα, γιατί το μικρό μας παιδάκι που είναι 11 μηνών, μας παραπονέθηκε ότι έχει πρόβλημα με το αφτί του. Περιμέναμε κάπου στα 20 λεπτά στην αναμονή στα επείγοντα, όπως όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. Κάποια στιγμή βγήκε κάποια γιατρός από το εξεταστήριο και λέει να ξέρετε ότι έχουμε κρούσμα ιλαράς. Τους είπα εγώ ότι το παιδάκι μου είναι 11 μηνών και δεν έχει κάνει την πρώτη δόση (του εμβολίου) για την ιλαρά. Να σας το φέρω άλλη μέρα ή κάποια άλλη στιγμή, γιατί δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό αυτό που είχε το παιδί μου. Το ίδιο είπαν και άλλοι γονείς που ήταν εκεί… Και ήρθε ο σεκιούριτι από την πόρτα γιατί κάναμε φασαρία στο χώρο. Βγήκε η γιατρός από το εξεταστήριο και μου είπε “εγώ εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα”» κατήγγειλε ο πατέρας και πρόσθεσε:

«Μετά από δύο τρεις μέρες, άρχισε το παιδάκι και ανέβαζε σαραντάρια (πυρετό). Άρχισαν να βγαίνουν εξανθήματα και με την γυναίκα μου το πήγαμε στο άλλο νοσοκομείο, που εφημέρευε στο Ρίο. Η γιατρός που το είδε, είπε αμέσως “έχει ιλαρά”. Το έβαλε το παιδάκι στην απομόνωση και μετά από κάποια ώρα ήρθαν άλλοι δύο γονείς. Το ένα παιδάκι λοιπόν που ήρθε εκεί μετά από εμάς, ήταν με τους γονείς που διαμαρτυρόμασταν μαζί στο “Καραμανδάνειο”. Με ιλαρά και αυτό.»

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση