HomeHL-CultureΤο «Απροσπέλαστο … μονοπάτι του πόθου» παρουσιάζεται στον Βάμο

Το «Απροσπέλαστο … μονοπάτι του πόθου» παρουσιάζεται στον Βάμο

Νέο μυθιστόρημα από τη Θάλεια Φλεμετάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, οι εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Θάλειας Φλεμετάκη «Απροσπέλαστο … μονοπάτι του πόθου», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάμου «Ο Πρίνος» στις 7:00 το απόγευμα.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν η φιλόλογος Μαρία Γαυγιωτάκη, η συγγραφέας Κωνσταντίνα Χαριτάκη, ο συγγραφές και σύμβουλος ψυχικής υγείας Χρήστος Τσαντής, ενώ παρούσα θα είναι και η ίδια η μυθιστοριογράφος Θάλεια Φλεμετάκη.

Το μυθιστόρημα το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει ήδη αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές από τους φίλους του βιβλίου, ενώ στην εκδήλωση της παρουσίασης θα γίνει συζήτηση και προβολή video για το βιβλίο.

Το «Απροσπέλαστος … μονοπάτι του πόθου» είναι το πρώτο έργο της συγγραφέα, γεννά ωστόσο μεγάλες προσδοκίες. Η Θάλεια Φλεμετάκη καταφέρνει να κεντρίσει αμέσως την προσοχή του αναγνώστη που δύσκολα αφήνει το βιβλίο από τα χέρια ώσπου να φτάσεις στο τέλος του. Με δεξιοτεχνία έμπειρου λογοτέχνη, η συγγραφέας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει στις καλές στιγμές του αστυνομικού μυθιστορήματος, ενώ ταυρόχρονα σκιαγραφεί τον συναισθηματικό κόσμο μιας γυναίκας που έχει στιγματιστεί νωρίς …

Η Θάλεια Φλεμετάκη κατάγεται από την Κρήτη και την Κω. Γεννήθηκε στα Χανιά και κατοικεί στον Βάμο. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Η Κως την φιλοξενεί από μωρό παιδί στην πανέμορφη Κέφαλο, το χωριό της μητέρας της. Το ανήσυχο πνεύμα της, την έσπρωξε να κάνει διάφορες δουλειές και να πάρει πολλές πιστοποιήσεις από σεμινάρια και σχολές. Η συγγραφή την ενέπνεε από μικρό παιδί. Πάντα θυμάται τον εαυτό της να γράφει μυθοπλασίες και μαντινάδες. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.

parousiash

Διαφήμιση
Διαφήμιση