HomeHL-WorldΠατέρας συγκλονίζει: «Τα παιδιά μου με πήραν τηλέφωνο την ώρα του μακελειού…»

Πατέρας συγκλονίζει: «Τα παιδιά μου με πήραν τηλέφωνο την ώρα του μακελειού…»

Στην εφημερίδα «The Wall Street Journal»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τρόμο, που έζησαν δύο παιδιά του στο σχολείο που αιματοκυλίστηκε στη Φλόριντα, περιέγραψε ένας από τους γονείς των μαθητών.

Ο Joel Leffler, ο οποίος έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στο Ντάλας, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον 16χρονο γιο του, ο οποίος βρισκόταν σε πανικό. Ο Leffler αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Wall Street Journal» πως: «Με κάλεσε ενώ έτρεχε έξω από το σχολείο. Βρισκόταν σε πανικό, τα είχε χάσει, άκουσε περίπου οκτώ πυροβολισμούς, ήταν πολύ τρομαγμένος».

florinta1

Ο πατέρας του 16χρονου αποκάλυψε πως ο γιος του του είπε ότι οι πυροβολισμοί ακούγονταν από το κτήριο που βρισκόταν η 14χρονη αδερφή του και ο ίδιος προσπάθησε να τον πείσει να μην τρέξει να σώσει την αδερφή του.

Λίγα λεπτά μετά, ο τρομαγμένος πατέρας κατάφερε να μιλήσει στο τηλέφωνο με την μικρή του κόρη, η οποία ψιθύριζε, καθώς κρυβόταν από τον νεαρό μακελάρη. Στη συνέχεια έκλεισε βιαστικά το κινητό της τηλέφωνο, με τον πατέρα της να μην μαθαίνει νέα της για τα επόμενα 35 εφιαλτικά λεπτά. Ο Leffler αποκάλυψε πως η αναμονή μέχρι να ξανακούσει νέα της κόρης του ήταν τρομακτική. Όταν ξαναμίλησαν, η 14χρονη είπε στον πατέρα της πως ο δάσκαλος της είχε σκοτωθεί.

florinta2

Όπως σχολίασε ο Joel Leffler: «Είναι 14 ετών και αναγκάστηκε να αντικρύσει τόσους νεκρούς ανθρώπους. Είναι κάτι που ακούς συνέχεια και που ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί σε εσένα».

Συνολικά 17 άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω απο 10 άτομα τραματίστηκαν από τις σφαίρες του 19χρονου μακελάρη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

florinta3

Ο πατέρας των δυο εφήβων, ο οποίος είναι βετεράνος στρατιωτικός αποκάλυψε πως είχε μιλήσει στα παιδιά του για το πως να κρύβονται και να μην τραβάνε την προσοχή επάνω τους σε αντίστοιχη περίπτωση. Ο ίδιος τόνισε ακόμα πως: «Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά αυτή ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία που έχω ζήσει».

Τα δυο παιδιά βρίσκονται ακόμα σε σοκ, με την 14χρονη να έχει ήδη ζητήσει να μεταφερθεί σε ιδιωτικό σχολείο.

https://www.youtube.com/watch?v=tGj1Z56zSog

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση