HomeHL-SportsΡεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να αφήσει το Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά απ' τα χέρια της και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν φέρθηκε ρομαντικά στην Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να αφήσει το Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά απ’ τα χέρια της και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν φέρθηκε ρομαντικά στην Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας 3-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έριχνε στα «σχοινιά» την Παρί και θα την έβαζε σε θέση οδηγού με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση. Ωστόσο, στο πρώτο πιεστικό πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

Οι μονομαχίες ήταν αρκετά δυνατές εκατέρωθεν με την Παρί να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με τους εκρηκτικούς Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Σε μία από αυτές τις αντεπιθέσεις η ομάδα του Έμερι κατάφερε αυτό που ήθελε, να πετύχει ένα γκολ εκτός έδρας. Στο 33ο λεπτό ο Ραμπιό πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από κακή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα της Ρεάλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ «παγώνοντας» το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το 1-1 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Παρί προσπαθούσε να αμυνθεί σωστά και κινδύνεψε ελάχιστα θέλοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Η Ρεάλ κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πάνε από την κόλαση στον παράδεισο. Στο 83ο λεπτό ο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο και με δόση τύχης αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μαρσέλο με πλασέ από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με την Παρί να έχει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό ενώ διαμαρτύρεται δικαιολογημένα και για πέναλτι.

Γκολ: 33′ Ραμπιό (Παρί), 45′ πεν. Ρονάλντο (Ρεάλ), 83′ Ρονάλντο (Ρεάλ), 86′ Μμαρσέλο (Ρεάλ)

Κίτρινες κάρτες: Ίσκο, Νάτσο – Νεϊμάρ, Λο Σέλσο, Ραμπιό, Μενιέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Κασεμίρο (79′ Λούκας Βάθσκεθ), Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (79′ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (68′ Μπέιλ).

Παρί Σεν Ζερμέν: 
Αρεολά, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Μπερσίσε, Ντάνι Άλβες, Βεράτι, Λο Σέλσο (85′ Ντράξλερ), Ραμπιό, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Καβάνι (66′ Μενιέ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση