HomeHL-SportsΚαλύτερα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης

Καλύτερα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης

Παίζει να προλάβει το ματς με τη Σπάρτη ο άσος του ΟΦΗ Την Πέμπτη κρίνεται του Ντίνα Δείπνο με απολαυστική κακαβιά μετά την προπόνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την προπόνηση της Τετάρτης  συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει του σαββατιάτικου  εκτός έδρας αγώνα με τη Σπάρτη, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να λαμβάνει θετικά νέα από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο εξτρέμ των Ηρακλειωτών έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στο πέλμα, συνεπώς έχει αρκετές πιθανότητες πια να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα της 17ης «στροφής» της Β’ Εθνικής.

Από την πλευρά του, ο Ντίνας έβγαλε με τη σειρά του μέρος της προπόνησης, αλλά ασφαλέστερα συμπεράσματα για τη δική του κατάσταση θα βγουν την Πέμπτη.

Στο μεταξύ, μετά το τέλος του προγράμματος οι «ασπρόμαυροι» έφαγαν όλοι μαζί στο αθλητικό κέντρο και το μενού περιείχε κακαβιά, που άπαντες απόλαυσαν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση: «Το καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων αγωνιστικών.

Η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται σε όλες της, τις δραστηριότητες.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Σπάρτη, η ομάδα του ΟΦΗ, δείπνησε στο αθλητικό κέντρο μετά την προπόνηση και το μενού ήταν… κακαβιά (σούπα με φρέσκα ψάρια)!

Χρέη μάγειρα, εκτέλεσε ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας Σταύρος Βετουλάκης και ο παίκτες… έγλυφαν τα δάχτυλα τους!

Η βραδιά κύλησε όμορφα και οικογενειακά για την ομάδα του ΟΦΗ, με τους παίκτες να απελευθερώνονται και να περνάνε όμορφες ανθρώπινες στιγμές μεταξύ τους.

Τα ψάρια προσέφερε στους παίκτες, ο φίλος του ΟΦΗ, ιδιοκτήτης της ψαραγοράς “Κανέλος”, τον οποίο με ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για την προσφορά του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση