HomeHL-WorldΣοκ στις ΗΠΑ: 61χρονος βίασε, βασάνισε και σκότωσε 8χρονη!

Σοκ στις ΗΠΑ: 61χρονος βίασε, βασάνισε και σκότωσε 8χρονη!

Είχε βγει από τη φυλακή 21 μέρες πριν απαγάγει και σκοτώσει την 8χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λύγισε στο δικαστήριο ο 61χρονος Donald James Smith που κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού, απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης Cherish Perrywinkle.

Αποκάλυψε πως βίασε και βασάνισε την 8χρονη Cherish πριν την άγρια δολοφονία. Η γιατρός Valerie Rao κατέρρευσε και ζήτησε διάλειμμα στη δίκη ενώ περιέγραφε τα τραύματα της 8χρονης Cherish.

H γιατρός είπε στο δικαστήριο πως η Cherish είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από τον στραγγαλισμό, τον βασανισμό και τον βιασμό της.

Ενώ προβάλλονταν εικόνες του κακοποιημένου σώματος της 8χρονης, η Valerie Rao λύγισε και ζήτησε διάλειμμα στη δίκη.

«H Cherish δεν πέθανε γρήγορα και δεν πέθανε εύκολα» είχε πει την προηγούμενη μέρα η εισαγγελέας Melissa Nelson. «Στην πραγματικότητα ήταν ένας βάναυσος και βασανιστικός θάνατος».

Ο Donald James Smith γνώρισε την Cherish και τη μητέρα της Rayne σε κατάστημα το 2013. Προσφέρθηκε να τις πάει για φαγητό και για ψώνια καθώς αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Πήγε μητέρα και κόρη σε ένα τεράστιο σούπερ μάρκετ στο Jacksonville, στη Φλόριντα, όπου τους κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Μόλις μπήκαν στο πολυκατάστημα προσφέρθηκε να πάει την Cherish στα McDonald’s που βρίσκονταν στο μπροστινό τμήμα.

Όταν η μητέρα της κατάλαβε πως εξαφανίστηκαν κάλεσε πανικόβλητη τις αρχές σε μια έκκληση για βοήθεια.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έφευγε τώρα εκτός και αν θα τη βίαζε και τη σκότωνε. Σπαταλάω τον χρόνο μου μένοντας εδώ» είπε στον χειριστή που απάντησε στην κλήση της.

«Πήγα μαζί του μόνο επειδή μου είπε ότι θα ήταν εκεί και η γυναίκα του. Του είπα ότι δεν πηγαίνω κάπου με ξένους».

Η Rayne Perrywinkle δεν είχε δει την κόρη της για μισή ώρα από τη στιγμή που ο Smith της είπε ότι θα της έπαιρνε να φάει κάτι.

Ήταν την επόμενη μέρα που οι αρχές βρήκαν το ημίγυμνο πτώμα της Cherish. Φορούσε ακόμα το ίδιο πορτοκαλί φόρεμα. Βρέθηκε κάτω από ένα πεσμένο δέντρο λίγα μίλια μακριά.

Ο Smith ήταν καταχωρημένος στη λίστα σεξουαλικών δραστών μετά από καταδίκη του το 1993 για απόπειρα απαγωγής και πώληση άσεμνου υλικού. Είχε βγει από τη φυλακή 21 μέρες πριν απαγάγει και σκοτώσει την 8χρονη.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση