HomeHL-SportsΓιουβέντους – Τότεναμ 2-2

Γιουβέντους – Τότεναμ 2-2

Η Τότεναμ πήρε σπουδαία ισοπαλία στο Τορίνο από την Γιουβέντους με 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Λονδίνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τότεναμ πήρε σπουδαία ισοπαλία στο Τορίνο από την Γιουβέντους με 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Λονδίνου.

Η επιτυχία των Λονδρέζων παίρνει μεγάλη αξία μιας και ήρθε με ανατροπή στο σκορ.

Η Γιουβέντους μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Πιάνιτς ο Ιγκουαίν με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο 8′ η «Κυρία» κέρδισε πέναλτυ όταν ο Μπερναρντέσκι ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντέιβις.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιγκουαίν που έγραψε το 2-0.

Σταδιακά η Τότεναμ πήρε την κατοχή κι άρχισε να πιέζει την εστία της Γιουβέντους. Στο 26′ ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Κέιν, αλλά στο 35′ ο άσος των «Πετεινών’ μπήκε στην περιοχή μετά από πάσα του Ντέλε Άλι, πέρασε τον Μπουφόν και πλάσαρε στα δίχτυα για το 2-1.

Η Γιουβέντους έχασε ευκαιρία να κάνει το 3-1, καθώς κέρδισε νέο πέναλτυ, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντάγκλας Κόστα ανατράπηκε από τον Οριέ.
Ο Ιγκουάιν όμως με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 57′ ο Μπερναρντέτσκι σούταρε αλλά ο Λιορίς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Η Τότεναμ απάντησε μ’ ένα καλό σουτ του Κέιν που έδιωξε ο Μπουφόν στο 70′.

Κι ένα λεπτό μετά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Έρικσεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 
Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπενατιά, Πιάνιτς, Κεντίρα (65′ Μπετανκούρ), Ιγκουαίν, Ντάγκλας Κόστα (92′ Ασαμόα), Άλεξ Σάντρο, Μάντζουκιτς (76′ Στουράρο), Μπερναρντέσκι.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Φερτόνγκεν, Σάντσεζ, Λαμέλα (89′ Μόουρα), Ντάιερ, Κέιν, Ντεμπελέ, Ντελε Άλι (83′ Σον), Έρικσεν (91′ Βανιάμα), Οριέ, Ντέιβις.

Γράψτε το σχόλιο σας…
Διαφήμιση
Διαφήμιση