HomeΚΡΗΤΗΣτη Θεσσαλονίκη η τεχνογνωσία του Ρεθύμνου για την ποιότητα του νερού

Στη Θεσσαλονίκη η τεχνογνωσία του Ρεθύμνου για την ποιότητα του νερού

Με αφορμή τη συνεδρίαση της διοίκησης του ΕΔΕΥΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αύριο Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης προκειμένου να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΔΕΥΑ που θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα.

Ειδικότερα, την προσεχή Πέμπτη, ο Δήμαρχος  θα συντονίσει την παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος παρακολούθησης ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης της Επικράτειας , το οποίο έχει αναπτύξει η ΕΔΕΥΑ.

Τη συγκεκριμένη  παρουσίαση θα παρακολουθήσουν κυρίως εκπρόσωποι των ΔΕΥΑ της Βορείου Ελλάδας, δεδομένου ότι αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  τον περασμένο μήνα (στις 23/1/ 2018), στην Αθήνα.

Την ερχόμενη Παρασκευή, θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη σύσκεψη του Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΘ με θέματα, μεταξύ άλλων, το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο για τις υποδομές λυμάτων Γ΄ προτεραιότητας, την ισχύουσα  νομοθεσία για τις Ενεργειακές Κοινότητες, τη χρηματοδότηση της ψηφιοποίησης των δικτύων των ΔΕΥΑ, το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της ΕΔΕΥΑ  κ.α.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης Αγριμάκης Νίκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση