Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων αναβιώνει σήμερα η υπόθεση της δολοφονίας ενός 25χρονου κτηνοτρόφου από τα Ροδωπού Χανίων από τις σφαίρες άλλου κτηνοτρόφου της περιοχής τον Ιανουάριο του 2012.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί την περασμένη Πέμπτη, αλλά λόγω απουσίας του δεύτερου συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, η δίκη αναβλήθηκε για να διεξαχθεί σήμερα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για άλλη μια φορά ένας 30χρονος κτηνοτρόφος από τα Κεραμειά, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 30 ετών για τη δολοφονία του άτυχου 25χρονου.

Στο δικαστικό μέγαρο Χανίων βρίσκονται από το πρωί δεκάδες συγγενείς και των δύο εμπλεκόμενων πλευρών, αλλά και αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2012, όταν ο 30χρονος κατηγορούμενος έκλεισε με το αυτοκίνητο του το δρόμο στον 25χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος κινείτο επίσης στην περιοχή κοντά στον κόμβο των Μουρνιών και με καραμπίνα τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Παρόντες στο τραγικό περιστατικό ήταν τόσο ο αδερφός του θύματος όσο και ένας φίλος του, οι οποίοι και αναγνώρισαν το δράστη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση