HomeHL-SportsΠΑΟΚ – Λάρισα 3-0

ΠΑΟΚ – Λάρισα 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Λάρισας στο ματς που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας την ΑΕΚ στην δεύτερη. Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσαν οι Σάκχοφ (12′), Βαρέλα (40′) και Πρίγιοβιτς (48′).

Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στην επίθεση και την ΑΕΛ σε παθητικό ρόλο και εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Μαυροβούνιος κίπερ Μπόζοβιτς είχε πολλή δουλειά από το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ το γκολ δεν άργησε να έρθει.

Μόλις στο 12’ ο Βιεϊρίνια σέντραρε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Πρίγιοβιτς έκανε κεφαλιά πάσα και ο αμαρκάριστος Σάκχοφ σκόραρε από κοντά σημειώνοντας το 1-0. Η ΑΕΛ έκανε την πρώτη της τελική στο 17’ με τον Αγκάνοβιτς, όμως ο ΠΑΟΚ σκόραρε εκ νέου. Στο 40′ από το κόρνερ του Πέλκα, ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά και σημείωσε το 2-0, πανηγυρίζοντας το γκολ με τον γιο του!

Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 48’. Ο Πέλκας πέρασε την μπάλα στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος νίκησε τον Μπόζοβιτς και σκόραρε. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να μπορέσει να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, ενώ οι «βυσσινί» έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία με τον Αγκάνοβιτς στο 50ο λεπτό.

Γκολ: 12′ Σάκχοφ, 40′ Βαρέλα, 48′ Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Ντέλετιτς, Γκοΐκοβιτς

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73′ Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάμπος (61′ Μακ), Πέλκας (78′ Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): 
Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς (46′ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Ουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (82′ Χούμπτσεφ), Ναζλίδης (65′ Περόνε).

Διαφήμιση
Διαφήμιση