HomeHL-LifestyleΗ πρόταση… γάμου που δέχτηκε ο Ντάνος μετά το Survivor

Η πρόταση… γάμου που δέχτηκε ο Ντάνος μετά το Survivor

Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της showbiz που δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο Σκιαθίτης δάσκαλος του σκι, μετά τη νίκη του στο «Survivor 1», έχει δει τις μετοχές τους, αλλά και… τις κατακτήσεις του να αυξάνονται ραγδαία! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μάλιστα, ο Ντάνος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Όπως είπε ο ίδιος, μία θαυμάστριά του μετά το τέλος του παιχνιδιού, του έκανε πρόταση γάμου, χωρίς καν να γνωρίζονται!

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το Survivor. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μία κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor.

«Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του αλλού, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», πρόσθεσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση