HomeHL-9Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη της αιματηρής συμπλοκής

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη της αιματηρής συμπλοκής

Εκτός κινδύνου το θύμα στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολύ προσοχή χειρίζονται οι διωκτικές αρχές το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ συγγενών που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στις Καρίνες Ρεθύμνου.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, παραμένει ασύλληπτος με τις διωκτικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος μετέβη χθες το πρωί στο ποιμνιοστάσιο του 44χρονου εξαδέλφου του στις Καρίνες, και μετά από έντονη μεταξύ τους λογομαχία, έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον θώρακα. Στη συνέχεια, έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και όπως είχε δηλώσει στο cretapost.gr ήδη από χθες ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Φραγκιαδάκης, εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική, χωρίς ευτυχώς το τραύμα που προκλήθηκε στο ύψος της καρδιάς να ελλοχεύει κίνδυνο για τη ζωή του.

Στο μεταξύ, οι αρχές στρέφουν τις έρευνες τους προς κάθε κατεύθυνση, για την αφορμή που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα στα εξαδέλφια, με πιθανότερη εκείνη των οικονομικών ή κτηματικών διαφορών.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το κλίμα στις Καρίνες είναι τεταμένο ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με αποτέλεσμα η αστυνομική παρουσία στην περιοχή να είναι αυξημένη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση