HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Πέδρο Κόντε που σκόραρε στο 30ο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Οι «πράσινοι» μείωσαν με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά, μετά από προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη.

Οι «πράσινοι» που αναζήτησαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη, μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 6΄ ο Βελλίδης έκανε… δώρο μισό γκολ στον Μυστακίδη, στέλνοντας τη μπάλα στα πόδια του μετά από ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ του Δώνη, όμως ο νεοαποκτηθείς επιθετικός… κατάφερε προ κενής εστίας να αστοχήσει! Ιδιοι πρωταγωνιστές και στη φάση του 25ου λεπτού, με τον Δώνη να πασάρει, τον Μυστακίδη να εκτελεί σωστά αυτή τη φορά, αλλά τον Βελλίδη να αντιδρά έξοχα και να διαφυλάττει το «μηδέν» στην εστία του.

Στο 30΄ μετά από κάθετη μπαλιά του Μπετρά, ο Πέδρο Κόντε νίκησε στο σπριντ τον Οικονόμου και απέναντι από τον Βλαχοδήμο πλάσαρε ψύχραιμα και άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΣ μετά το γκολ πήρε ψυχολογία, απείλησε στο 39΄ με σουτ του Μανθάτη που απέκρουσε ο Βλαχοδήμος και διπλασίασε τα τέρματα του δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση των 45΄.

Ο Κόντε είδε τη μπάλα να φτάνει σε αυτόν έξω από την περιοχή και έπιασε ένα καταπληκτικό βολέ, αφήνοντας «άγαλμα» τον Βλαχοδήμο.

Ο Μπετρά έχασε στο 51΄ ευκαιρία να «κλειδώσει» οριστικά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει, και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς στο 69΄. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά, προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς το πέναλτι, αλλά ο Γαρουφαλιάς με ένα άτσαλο τάκλιν την έστειλε στην εστία της ομάδας του για το 2-1. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν ως το φινάλε, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε.

Γκολ: 30′, 45’+1′ Κόντε – 69′ αυτ. Γαρουφαλιάς

Κίτρινες κάρτες: Μπουκουβάλας, Κόντε, Μπέριος – Γιόχανσον, Κάτσε, Κουλιμπαλί

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπουκουβάλας (83′ Αποστολόπουλος), Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73′ Βιντάλ), Μανθάτης, Μπετρά (79′ Μπέριος), Κόντε.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): 
Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Τζανδάρης (55′ Άλτμαν), Κάτσε, Λουντ (80′ Πίσπας), Μυστακίδης (64′ Χατζηγιοβάνης), Δώνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση