HomeΣΠΟΡΠανιώνιος Λαμία 1-0

Πανιώνιος Λαμία 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν στη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάμπρου στο 80ο λεπτό.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά στο ματς και απείλησε στο δεύτερο λεπτό με τον Παντελιάδη να αποκρούει στη γραμμή το σουτ του Λάμπρου. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή και στο 33΄, όταν η κεφαλιά του Γκιοατά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και το θέαμα βελτιώθηκε, με τη Λαμία να αποφασίζει να βγει μπροστά. Στο 48΄ σουτ του Βασιλαντωνόπουλου από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Κότνικ, ενώ στο 54΄ και μετά τη σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά, ο Ακόστα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με μια κεφαλιά του Μασούρα που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος (56΄) κι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία δέκα λεπτά αργότερα με τον Λάμπρου, που δεν κατόρθωσε να σκοράρει από κοντά μετά την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου στο σουτ του Σαραμαντά.

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε μετά το λάθος του Όμο και το πέναλτι του Παπαδόπουλου στον Λάμπρου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα το «θύμα» στο 80΄ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Γκολ: 80′ πεν. Λάμπρου

Κίτρινες κάρτες:
 Γκιοατά, Λάμπρου, Μπανανά, Νίλσεν, Μακρύλλος – Κουκόλης, Αναστασιάδης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
 Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαντάνα (69′ Μακρύλλος), Μασούρας (63′ Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι, Λάμπρου, Γεσίλ (45′ Νίλσεν).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): 
Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Όμο, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης (32′ Κουτρομάνος – 82′ Άστσεριτς), Ακόστα, Πίτι, Μπλάζιτς, Μπούντνικ (72′ Μπουλουλής-Τσαπρούνης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση