HomeHL-9Έκοψαν την πίτα τους οι φοροτεχνικοί και διασκέδασαν μέχρι πρωίας

Έκοψαν την πίτα τους οι φοροτεχνικοί και διασκέδασαν μέχρι πρωίας

Τρικούβερτο γλέντι μαζί με τις οικογένειες τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής  οι φοροτεχνικοί του Ηρακλείου στο νυχτερινό κέντρο “Έπαυλη” στις Μαλάδες, διασκεδάζοντας μαζί με τις οικογένειες τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τόσο από τον κλάδο των φοροτεχνικών όσο και από τους εφοριακούς του Ηρακλείου και τοπικοί φορείς, οι οποίοι όλοι μαζί με τις οικογένειες τους, αλλά και φίλους τους, αντάλλαξαν ευχές για μία καλή χρονιά με υγεία και χαρά, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και φυσικά… τους υπολογισμούς των αβάσταχτων φόρων.

Όσοι βρέθηκαν στην κοπή της πίτας, που λόγω των ημερών είχαν μεταμφιεστεί, είχαν την ευκαιρία να φάνε, να πιούνε, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μέχρι πρωίας, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου να βρεθούν και πάλι όλοι μαζί και να μοιραστούν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Τις εντυπώσεις πάντως της βραδιάς έκλεψε ο Πρόεδρος των Φοροτεχνικών Ηρακλείου και Δήμαρχος Βιάνου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος αποδείχθηκε δεινός χορευτής, καθώς καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δε σταμάτησε να χορεύει.

Η βραδιά πάντως επεφύλαξε και εκπλήξεις, καθώς τρεις τυχεροί αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι μασκαράδες του χορού και κέρδισαν πλούσια δώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση