HomeHL-GreeceΣαμαράς: Ο Τσίπρας στήνει… Μαδουριστάν

Σαμαράς: Ο Τσίπρας στήνει… Μαδουριστάν

Συνέντευξη στα Νέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σπατάλη στο χώρο της δημόσιας υγείας υπήρχε, και μεγάλη μάλιστα. Διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου υπήρχε. Η κυβέρνησή μου ήταν εκείνη που έκοψε τη σπατάλη στο χώρο της υγείας και χτύπησε όσο κανείς στο παρελθόν τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου. Το 2011 η δημόσια δαπάνη για το φάρμακο ήταν 5,8 δισεκατομύρια. Και το 2014 την είχαμε ρίξει στο 2,1. Δηλαδή μείωση 63,4%. Ανάμεσα στο 2011 και το τέλος του 2014 ψηφίσαμε πολιτικές που τελείωναν το «πάρτι» για τα καλά. Και το σπουδαιότερο, τις εφαρμόσαμε! Με πολύ μεγάλη δυσκολία,γιατί όλοι όσοι «έχαναν», αντιστάθηκαν λυσσαλέα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τότε απέναντι! Και καταψήφιζε τα πάντα… Κι έρχονται σήμερα όσοι συμμάχησαν τότε με τη διαφθορά να καταγγείλουν όσους χτύπησαν τότε τη διαφθορά κι έφεραν αποτελέσματα. Αυτό είναι ό,τι πιο σάπιο υπάρχει στο «παλιό»» δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «τα Νέα».

Ο πρώην πρωθυπουργός αποδίδει τα καταγγελλόμενα ότι χρηματίστηκε από τον αντιπρόεδρο της Novartis σε προσπάθεια αντεκδίκησης. «Προφανώς είναι αντεκδίκηση. Πήγαν να διασπάσουν τη ΝΔ. Δεν τους βγήκε! Πήγαν να διαχωρίσουν τον λαό από τη ΝΔ. Δεν τους βγήκε. Ο Κυριάκος το χειρίστηκε πολύ καλά. Πήγαν να βγάλουν «ακραίους» και «γραφικούς» όσους κατέβηκαν στο Σύνταγμα. Ο θαρραλέος Μίκης τους το χάλασε. Κι ύστερα πέρασαν στην αντεκδίκηση για το συλλαλητήριο. Όχι απλώς σε «αντιπερισπασμό»… Ο χρόνος που επέλεξαν το δείχνει -ακριβώς μια μέρα μετά. Τα λάθη που έκαναν στην καθοδήγηση των στημένων «ανώνυμων» μαρτύρων, τι δείχνουν όλα αυτά; Βιασύνη και πανικό δείχνουν!» τονίζει ο κ. Σαμαράς στα Νέα και τον δημοσιογράφο Διονύση Νασόπουλο.

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Εγώ απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί,θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους!» επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς.

«Εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρός και αθώος. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν» αναφέρει και προσφέρει αναφερόμενος στη μήνυση που έχει προαναγγείλλει ότι θα καταθέσει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα: «Η σημερινή Βουλή δεν θα τον παραπέμψει γιατί ο ίδιος προστατεύεται από την ασυλία που του δίνει η τωρινή πλειοψηφία. Αλλά στην επόμενη Βουλή δεν θα έχει την πλειοψηφία και δεν θα έχει ασυλία. Και τότε…».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πια ότι στήθηκε μια κανονική σκευωρία. Ο κόσμος ξέρει ποιοι χτύπησαν τη διαφθορά και ποιοι συμμάχησαν μαζί της. Ο κόσμος ξέρει ποιοι πάνε να στήσουν καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα. Κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο λάκκο που έσκαβε για άλλους» τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς και καταλήγει: «Όλοι όσοι επιθυμούν «φυγή προς τα μπρος» για τη χώρα, με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση