HomeHL-9Τίμησαν τους συναδέλφους τους που έπεσαν στο καθήκον

Τίμησαν τους συναδέλφους τους που έπεσαν στο καθήκον

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τελέστηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου από τα τοπικά σωματεία ενστόλων, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και της κοινωνίας μας.

Το Α΄ Ψυχοσάββατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εν ενεργεία και συνταξιούχοι αστυνομικοί καθώς και πολίτες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου,  προκειμένου να τιμήσουν όπως αξίζει την μνήμη των αστυνομικών, που έδωσαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

vardakis_astynomikoi_100218

Ο Σωκράτης Βαρδάκης στην τελετή μνήμης των θανόντων εν υπηρεσία Αστυνομικών

Στην τελετή μνήμης των θανόντων εν υπηρεσία Αστυνομικών, παρευρέθη ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βαρδάκης ανέφερε: «Η παρουσία μας εδώ σήμερα αποτελεί το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε σαν φόρο τιμής, για τους αστυνομικούς εκείνους που εν ώρα καθήκοντος έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να νιώθουμε ασφαλείς εμείς σήμερα. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε, για όλους τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας που θέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο, καθώς η πολιτεία υποχρεούται να τους διασφαλίσει τα αυτονόητα.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση