HomeΕΛΛΑΔΑΈνοχος ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό

Ένοχος ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό

Η απόφαση του δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό που εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον τραγουδιστή για σωματική βλάβη από αμέλεια εξύβριση και απείθεια, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, παραδέχτηκε πως εκνευρίστηκε και μίλησε άσχημα στον αστυνομικό όταν διαπίστωσε ότι ο δρόμος ήταν κλειστός και ο ίδιος έπρεπε, όπως είπε, να πάει στο νοσοκομείο.

«Παρά την απαγόρευση εκνευρίστηκα και μίλησα άσχημα και ζητάω συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στην καταγγελία του αστυνομικού ότι τον χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου πιθανολόγησε ότι ίσως τον ακούμπησε την ώρα που πέρναγε συμπληρώνοντας που προχωρούσε με πολύ μικρή ταχύτητα. «Κατέβηκα να δω πώς είναι ο αστυνομικός», υπογράμμισε ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος υποστήριξε πως είχε μεγάλη ένταση γιατί ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και αυτός ήταν ο λόγος που μίλησε άσχημα.

«Έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στη ζωή μου στα κόκαλα του πατέρα μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να χτυπήσω τον αστυνομικό. Σέβομαι απόλυτα την αστυνομία».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση