Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο συνέταιροι που είχαν μετατρέψει το καφενείο τους σε εργαστήριο ναρκωτικών, με τις αρχές να εντοπίζουν 19 κιλά χασίς.

Πρόκειται δύο 47χρονους με τον έναν να είναι παλαιός γνώριμος των αρχών – ο οποίος είχε εμπλακεί σε μεγάλη ποινική υπόθεση – και ο δεύτερος, σύζυγος αστυνομικού.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα όταν, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες,  άνδρες της αστυνομίας έκαναν «ντου» σε καφενείο της Μεσαράς, ιδιοκτησίας των δύο 47χρονων.

Εκεί οι αρχές διαπίστωσαν πως το καφενείο ήταν απλά μία «βιτρίνα» καθώς στο πατάρι οι δύο δράστες είχαν μετατρέψει τον χώρο σε εργαστήριο ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 16,4 κιλά χασίς σε αποξηραμένη μορφή και 2,5 κιλά χασίς σε μορφή σοκολάτας.

Κατά την έρευνα στο πατάρι, οι αρχές αντίκρισαν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατεργασίας κάνναβης καθώς βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρικό αναδευτήρα, κόσκινα, αυτοσχέδιο καλούπι και λοιπά υποβοηθητικά εργαλεία και σκεύη. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε συσκευασίες σε διάφορα σημεία του χώρου ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα κέρδη από τις ποσότητες που κατασχέθηκαν θα έφταναν τις 100.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση