HomeHL-GreeceΜητσοτάκης: Ως εδώ – Αδιανόητες οι άδειες στον Κουφοντίνα

Μητσοτάκης: Ως εδώ – Αδιανόητες οι άδειες στον Κουφοντίνα

Έντονη αντίδραση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών». Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει επίσης ότι το πρώτο μέλημα της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου καθώς όπως σημειώνει η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν.

Αναλυτικά στην δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει:

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών.

Υπενθυμίζω ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου επέτρεψε την αθρόα αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, και άλλαξε ταυτόχρονα τη διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών.

Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου: Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν. Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ΩΣ ΕΔΩ».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση