HomeΚΡΗΤΗΗ αναβάθμιση του Υπολιμεναρχείου Ιεράπετρας

Η αναβάθμιση του Υπολιμεναρχείου Ιεράπετρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφού η σχετική απόφαση έχει ληφθεί, απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι και τυπικά το Υπολιμεναρχείο Ιεράπετρας να αναβαθμιστεί σε Λιμεναρχείο.

Η θετική αυτή εξέλιξη ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και του Λιμενάρχη Ιεράπετρας κ. Γιάννη Παπαδάκη. Χθες το μεσημέρι ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία, την έλλειψη προσωπικού και την ανάγκη συντήρησης του πλωτού σκάφους του Λιμενικού.

Ο κ. Παπαδάκης έθεσε υπ’ όψιν του κ. Πλακιωτάκη την υποστελέχωση της υπηρεσίας. Πέραν του μειωμένου αριθμού των υπηρετούντων, μόλις 9 άτομα απομένουν, κάποιοι υπάλληλοι αιτούνται να φύγουν από την Ιεράπετρα και να υπηρετήσουν στον τόπο καταγωγής τους. Εκτός από την προσωπική του αναφορά προς την υπηρεσία με την οποία θα ζητά περαιτέρω επάνδρωση και ο κ. Πλακιωτάκης δεσμεύτηκε να κινηθεί αντιστοίχως.

«Με το Υπολιμεναρχείο Ιεράπετρας, όπως και τις άλλες λιμενικές αρχές του Νομού έχουμε μια ιδιαίτερη επαφή λόγω και της θέσης μου ως Τομεάρχης Ναυτιλίας της Ν.Δ. Είναι πολύ σημαντικό που τις επόμενες ημέρες αναμένουμε και την ταμπέλα -εάν θέλετε- του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, ουσιαστικά δηλαδή την αναβάθμισή του. Πολλοί προέτρεξαν να πουν ότι το Υπολιμεναρχείο Ιεράπετρας κλείνει. Όχι λοιπόν μόνο δεν κλείνει, αλλά αναβαθμίζεται», επεσήμανε ο κ. Πλακιωτάκης.
anatolh.com, ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση