HomeHL-9Το Εργατικό Κέντρο απαντά στους συνδικαλιστές του ΚΚΕ

Το Εργατικό Κέντρο απαντά στους συνδικαλιστές του ΚΚΕ

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στο Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκληρή απάντηση δίνει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στους συνδικαλιστές του ΚΚΕ με αφορμή τις αρχαιρεσίες στο Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού.

Στην ανακοίνωση της η Διοίκηση του Ε.Κ.Η. επισημαίνει:

“Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έχει πάγια θέση στο να μη απαντά σε συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις ακόμα και αυτές αν προέρχονται από συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

Παντού όμως υπάρχουν όρια και δυστυχώς οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ τα ξεπέρασαν σε μία νόμιμη διαδικασία, προπηλακίζοντας και εκφοβίζοντας εργαζόμενους, ενώ δεν δίστασαν να επιτεθούν ακόμα και στην Δικαστική αντιπρόσωπο.

Το ΕΚΗ όπως όφειλε, περιφρούρησε την διαδικασία ενός ιστορικού σωματείου όπως αυτό του Επισιτισμού – Τουρισμού, δίνοντας σε εκατοντάδες νέα παιδιά του Ν. Ηρακλείου, το δικαίωμα να στηρίξουν νέους ανθρώπους με σκοπό την ενδυνάμωση του συνδικάτου τους.

Να σημειωθεί ότι η Δικαστική αντιπρόσωπος έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία με την πρόθεση να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Αντιλαμβανόμαστε, ότι οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ ενοχλούνται που το ένα μετά το άλλο σωματείο, τους « πετάει έξω », μέσω Δημοκρατικών Διαδικασιών στηρίζοντας τις Δημοκρατικές δυνάμεις των εργαζομένων του ΕΚΗ.

Καλούμε – προκαλούμε οποιονδήποτε, όπως εξάλλου εκφράσαμε και στον προϊστάμενο Εισαγγελίας, να προσφύγει στην δικαιοσύνη αν πράγματι υπάρχουν αιτίες ή με ένσταση τους, μετά το πέρας των εκλογών να πλήξουν το κύρος των αρχαιρεσιών.

Αναρωτιόμαστε γιατί δεν το πράττουν, αφού με τόση σιγουριά δηλώνουν δημόσια, ότι δεν τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες, η απάντηση είναι απλή… Απλά ψεύδονται απλά συκοφαντούν.

Όσον αφορά τις απειλές που ξεστόμισαν στον Πρόεδρο και σε μέλη του Δ.Σ του ΕΚΗ, τους απαντάμε ότι:

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση