HomeHL-9Αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες ανατράπηκε στο σημείο – καρμανιόλα

Αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες ανατράπηκε στο σημείο – καρμανιόλα

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, σημείο – καρμανιόλα του οδικού δικτύου της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα ξέφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με αποτέλεσμα να ανατραπεί, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό του τους τρεις επιβαίνοντες.

Οι δύο εξ αυτών, μία νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας 50 περίπου χρόνων, κατόρθωσαν να βγουν από το αυτοκίνητο μόνοι τους, ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ ο τρίτος επιβάτης, ένας υπερήλικας παρέμεινε εγκλωβισμένος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ με ένα πυροσβεστικό όχημα για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου τραυματία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε εκτυλιχτεί στις αρχές του Ιανουαρίου η πολύνεκρη τραγωδία που συγκλόνισε την Κρήτη και την Ελλάδα ολόκληρη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση