HomeΚΟΣΜΟΣΠατέρας και κόρη κατηγορούνται για αιμομιξία μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Πατέρας και κόρη κατηγορούνται για αιμομιξία μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Ο 42χρονος διατηρούσε σχέση με την 20χρονη κόρη του, την οποία ξαναβρήκε πρόσφατα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 42χρονος Αμερικανός Steven Pladl συνελήφθη με κατηγορίες για αιμομικτική σχέση όταν εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να ζήσει με την κόρη του Katie Pladl, με την οποία απέκτησαν ένα δικό τους παιδί.

Το ζευγάρι είχε δώσει την κόρη του για υιοθεσία και έζησαν χώρια τα επόμενα χρόνια, όταν η μικρή αποφάσισε να τους αναζητήσει το 2016, στα 18 της πια.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, η Katie ζούσε ξανά με τους βιολογικούς γονείς της από τον Αύγουστο του 2016, όταν τους ξαναβρήκε μέσα από τα κοινωνικά μέσα. Μόνο που λίγο μετά που μετακόμισε κοντά τους και στα δυο της αδέρφια στη Βιρτζίνια, ο μπαμπάς της σταμάτησε να κοιμάται με τη μητέρα της και σύντομα θα έπαιρναν διαζύγιο.

hpa-aimomiksia2

Μέχρι τότε ο πατέρας είχε μετακομίσει στο δωμάτιο της κόρης και αυτό ακριβώς είπε η σύζυγος στην αστυνομία, πριν εξομολογηθεί πως πατέρας και κόρη είχαν αποκτήσει το δικό τους παιδί και σκόπευαν να παντρευτούν.

Τον Μάιο του 2017 την ιστορία έμαθαν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας και το θέμα του επικείμενου γάμου τους δημοσιοποιήθηκε τον Ιούλιο, όταν η Katie τον ανακοίνωσε επισήμως στην εμβρόντητη βιολογική της μαμά.

Ο 42χρονος πατέρας ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες περί αιμομιξίας αμέσως μόλις τον συνέλαβαν στο νέο του σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα. Είχε ζητήσει μάλιστα από τα δυο μικρότερα παιδιά του να αποκαλούν την Katie θετή τους μητέρα, παρά το γεγονός ότι ήταν αδερφή τους…

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση