HomeHL-SportsΔημήτρης Μάνος: «Ο κόσμος του ΟΦΗ να συνεχίσει να είναι δίπλα μας»

Δημήτρης Μάνος: «Ο κόσμος του ΟΦΗ να συνεχίσει να είναι δίπλα μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δέκα γκολ είναι πρώτος σκόρερ της Football league και οδηγεί τον ΟΦΗ στο στόχο της ανόδου.

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στην αθλητική εφημερίδα SDAY, αλλά και στην αθλητική ιστοσελίδα mikriliga.com για τον ΟΦΗ, το στόχο της ανόδου και τη δική του σπουδαία χρονιά.

Αναλυτικά οι αναφορές του 23χρονου επιθετικού στην Sday:
-Περάσατε μια δύσκολη κατάσταση πως είναι τα πράγματα;
“Υπάρχει μια συσπείρωση στον κόσμο, στην ομάδα με τους μετόχους να προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος”.
-Γιατί δεν έφυγες, όπως έκαναν κάποιοι συμπαίκτες σου όταν ήρθε η δύσκολη κατάσταση; 
“Γιατί πιστεύω στον εαυτό μου, στην ομάδα και στο πλάνο του προπονητή μας. Οι δυσκολίες αλλά και ο προπονητής μας ένωσαν ως ομάδα, και είμαστε αποφασισμένοι να το παλέψουμε μέχρι τέλους”.
-Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;
“Έχω αγωνιστεί και στα πλάγια, αλλά η θέση μου είναι στην μεγάλη περιοχή. Μ’αρέσει να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου, θέλω να τερματίσω στην πρώτη θέση, δεν το χα σκεφτεί στην αρχή όμως τώρα είναι στόχος που θέλω να πετύχω με την βοήθεια των συμπαικτών μου.
-Πως είναι η ζωή στο Ηράκλειο;
«Απολαμβάνω κάθε στιγμή την φιλοξενία των ανθρώπων, εκτός των άλλων εγώ κατάγομαι από τα Τρίκαλα Ημαθίας, και βιώνω αυτό που λένε πως όσοι κατάγονται από την Βόρεια Ελλάδα ταιριάζουν με τους Κρητικούς».
-Τι σκέφτηκες στην πρόταση του ΟΦΗ;
«Ότι έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία η οποία συνδέθηκε με την σημαία του συλλόγου τον θρυλικό Ευγένιο Γκέραρντ».
-Τι μήνυμα θες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
«Να είναι ο 12ος παίκτης μας, να γεμίζουν το γήπεδο και να συνεχίσουν να μας δίνουν ψυχολογία και δύναμη».

«Μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές η άνοδος»

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε όμως μίλησε και στην ιστοσελίδα mikriliga.com για τον ΟΦΗ, την πορεία του και τη δική του παρουσία. Αναλυτικά οι αναφορές του:
-Για το πως είναι το κλίμα στην ομάδα:
«Τους προηγούμενους μήνες είχαμε κάποια θέματα με τη διοίκηση, ωστόσο τώρα, έχει βελτιωθεί κατά πολύ καθώς έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Μας δίνουν κίνητρο για να παίζουμε ολοένα και καλύτερα και μ’ αυτό τον τρόπο να διατηρήσουμε το σύλλογό μας ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Αυτό που μας δίνει την περισσότερη χαρά αλλά και το μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε, είναι ο κόσμος μας, ο οποίος έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει σ’ αυτήν την προσπάθεια».
-Για την προσωπική του πορεία, αλλά και της ομάδας συνολικά:
«Σίγουρα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα του ΟΦΗ, πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει αφενός την ομάδα, να εκπληρώσει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και εμένα προσωπικά, καθώς μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».
-Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:
«Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι αρκετά κοντά βαθμολογικά και, πιστεύω ότι θα κριθεί μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές για το ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση