HomeHL-9Εγκαινιάστηκαν οι νέες μονάδες υγείας παρουσία Ξανθού και Πολάκη

Εγκαινιάστηκαν οι νέες μονάδες υγείας παρουσία Ξανθού και Πολάκη

Στο χώρο του παλιού νοσοκομείου Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας καθώς και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, εγκαινιάστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι πρώτες Τοπικές Μονάδες Υγείας στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου Χανίων.

polakis2

Τελέστηκε ο αγιασμός των μονάδων και οι πρώτες ομιλίες από πλευράς των ιθυνόντων, μεταξύ άλλων και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός, η ηγεσία του υπουργείου και της 7ης ΥΠΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Χανίων, ενώ σε σπάνια εμφάνισή του το λόγο πήρε και ο πρώην Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

polakis3

Το ιατρικό κέντρο που αρχικά προοριζόταν για Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, παραχωρήθηκε από το Δήμο Χανίων στην 7η ΥΠΕ και εφεξής θα στεγάζει την 1η και 2η Τοπική Μονάδα Υγείας των Χανίων.

polakis4

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, καθώς και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένη Μαυρομάτη μαζί με την Υποδιοικήτρια Ελένη Γιακουμάκη.

polakis5

Τον αγιασμό των δομών τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ Δαμασκηνός ενώ το παρόν έδωσαν και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Χανίων, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, οι Δήμαρχοι του Νομού, στελέχη της τοπική αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση