HomeHL-MarketForthright: Το Digital Agency που Μετατράπηκε σε Επιτυχημένη Διαφημιστική

Forthright: Το Digital Agency που Μετατράπηκε σε Επιτυχημένη Διαφημιστική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Forthright [γνωστή έως τώρα με το όνομα Digital Tempo], ενισχύει τη δραστηριότητα της και εξελίσσεται σε μια πολλά υποσχόμενη διαφημιστική εταιρεία.

Το πεδίο δράσης αυξάνεται, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης, στον τομέα του marketing. Οι πελάτες της πλέον έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων από event planning, PR, έως και promotions, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Forthright επεκτείνει τη δραστηριότητά της, σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, τη Λάρισα. Με αυτό τον τρόπο, οι υπηρεσίες της είναι πλέον προσιτές και στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Η ανταπόκριση είναι ήδη ορατή από μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις πράγμα που επιβεβαιώνει το δυνατό αυτό εγχείρημα.

Η πρόοδος δεν σταματά όμως εκεί. Στην Αθήνα, τα νέα γραφεία της Forthright βρίσκονται δίπλα στο μετρό Νομισματοκοπείο, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των βορείων προαστίων. Ο νέος χώρος δίνει τη δυνατότητα επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρείας, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Η Forthright είναι από τις λίγες διαφημιστικές στην Ελλάδα, η οποία έχει δικό της στούντιο, το οποίο θα χρησιμοποιείται για βίντεο και φωτογραφήσεις.

Πέρα από την κατάρτιση του δικού της προσωπικού, η Forthright στοχεύει στην ευρύτερη εκπαίδευση γύρω από το marketing. Γι’ αυτό το λόγο, διοργανώνει σε Αθήνα και Λάρισα, εξειδικευμένα σεμινάρια marketing, πάνω στις καλύτερες και πιο αποδοτικές μεθόδους διαφήμισης.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία που θέλει να βελτιώσει την διαδικτυακή του εικόνα ή σε οποιονδήποτε νέο εργαζόμενο θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του και να αποκτήσει ένα ισχυρό εργαλείο επαγγελματικής κατάρτισης.

Το νέο παράρτημα, τα καινούργια γραφεία και η προσθήκη ανθρώπινου δυναμικού, συγκαταλέγουν τη ForthRight ανάμεσα στις πιο πετυχημένες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες σε κάθε επαγγελματικό τομέα.