HomeHL-MarketΗ Mechanical Solutions έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η Mechanical Solutions έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, σε εορταστικό κλίμα στο κέντρο Κονάκι η εταιρεία μας Mechanical Solutions έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση συνεργάτες και προσκεκλημένοι από όλη την Ελλάδα, την Βαλκάνια και την Κύπρο.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Νίκος Δατσέρης παρουσίασε την 10ετη πορεία της MECHANICAL SOLUTIONS, που αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη, καθώς επίσης αναφέρθηκε στο τμήμα του Franchise Κωτσόβολου που συστεγάζεται μαζί μας.

Ακολούθησε βράβευση των συνεργατών της εταιρείας ξεχωριστά. Έπειτα την σκυτάλη παρέλαβε ο διευθυντής του Κωτσόβολου, με την σειρά του μοίρασε επαίνους στους υπάλληλους του τμήματος και τους ευχαρίστησε.

Ο κ. Δατσέρης παρουσίασε στην συνεχεία τις επεκτάσεις της Mechanical Solutions στην Ελλάδα, τα και την Κύπρο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην συμμετοχή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας AIR PLUS, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού, της θέρμανσης, των φωτοβολταϊκών και φυσικά στο νέο κατάστημα της Βουλγαρίας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει την προσφορά της Mechanical Solutions στην τοπική κοινωνία, με τοn έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τις πλούσιες ενέργειες σε χορηγίες.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τον τυχερό να κερδίζει ένα ταξίδι δυο ατόμων στην Ρόδο,πλούσιο φαγοπότι με παραδοσιακούς μεζέδες, ζωντανή μουσική για τους παραβρισκόμενους και το κέφι άναψε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση