Η τραγική υπόθεση της κακοποίησης ενός 4χρονου κοριτσιού από έναν 69χρονο αναβίωσε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Χανίων.

Η υπόθεση, που είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, εκτυλίχθηκε στον Πλατανιά των Χανίων τον Νοέμβριο του 2007.

Τι κατέθεσε η μητέρα ενώπιον του δικαστηρίου

Όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο στο 4χρονο κορίτσι περιέγραψε η μητέρα η οποία προσκόμισε και γνωμάτευση του ιατροδικαστή που αναφέρεται στην κακοποίηση που υπέστη το άτυχο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ίδια, εμφανώς οργισμένη, κατέθεσε στο δικαστήριο πως το συγκεκριμένο περιστατικό είχε και εξακολουθεί να έχει συνέπειες στην οικογένειά της.

Το δικαστήριο διέκοψε επ’ αόριστον την εκδίκαση της υπόθεσης

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι το δικαστήριο διέκοψε επ’ αόριστον την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης εξαιτίας νομικού κολλήματος.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», η μία εκ των δικαστών ήταν και στο πρωτόδικο δικαστήριο κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από τον νόμο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η δίκη προκειμένου να αλλάξει η σύνθεση του δικαστηρίου με νέο δικαστή και να εκλεγούν νέοι ένορκοι.

Τι είχε γίνει πρωτόδικα

Ο συνταξιούχος 69χρονος Χανιώτης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Τότε μάλιστα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είχε καταγγελθεί ότι ο εν λόγω άνδρας είχε προχωρήσει στην ίδια πράξη και για την αδερφή του 4χρονου παιδιού, γι αυτό και το δικαστήριο είχε διατάξει να διερευνηθεί η συγκεκριμένη καταγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτόδικο δικαστήριο δεν είχε αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, καθώς έκρινε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο, αν αφεθεί ελεύθερος ,να προχωρήσει και πάλι σε τέτοιες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση