HomeHL-SportsΜέσα ο Πατρίκ Βουό

Μέσα ο Πατρίκ Βουό

Μπήκε στην αποστολή για το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Ιβοριανός φορ - Αρκετές οι απουσίες - Προπονήθηκε ο Κοέλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο ΟΦΗ προκειμένου και να μειώσει τη διαφορά του από τη δεύτερη Παναχαϊκή μετά το στραβοπάτημα της τελευταίας στη Σπάρτη.

Οι Κρητικοί υποδέχονται την Πέμπτη  την Α.Ε. Καραϊσκάκης φιλοδοξώντας να πάρουν το τρίποντο.

Σε αυτή τους την προσπάθεια υπολογίζεται κανονικά ο Βουό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι έτοιμος, το δελτίο του βγήκε και έτσι μπήκε στην αποστολή.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων, ενώ τιμωρημένος είναι ο Νάστος. Τραυματίες οι Λεάλ, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης και Οικονόμου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι : Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος,Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Τοπούζης, Βουό.

Τέλος η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι «ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Κοέλιο, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ, έκανε προπόνηση, με την ομάδα, ενώ το πρωί πέρασε από ιατρικά τεστ. Μένουν οι υπογραφές του συμβολαίου του για να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο παίκτης έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚαραισκάκης, καθώς μετά τις υπογραφές θα ζητηθεί η μπλέ κάρτα του παίκτη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας , στην οποία αγωνιζόταν. Αν όλα πάνε καλά, θα παίξει στο επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση