HomeHL-LifestyleΟ Διονυσίου στο αυτόφωρο -«Δεν χτύπησα τον αστυνομικό»

Ο Διονυσίου στο αυτόφωρο -«Δεν χτύπησα τον αστυνομικό»

Τι λέει ο τραγουδιστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε πρίν απο λίγο ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου συνοδευόμενος απο τους δικηγόρους του.

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 16:40, στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Δορυλαίου (ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του. Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 16:40, στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Δορυλαίου (ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην χώρα μας), όταν ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει από την κορδέλα που έκλεινε ον δρόμο.

https://www.youtube.com/watch?v=lS5rQc1j8ns

Οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν, ωστόσο εκείνος προσπάθησε να ξαναπεράσει και να κόψει την κορδέλα. Αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστεί έντονα με τους αστυνομικούς, οι οποίοι του απαγόρευσαν ξανά να περάσει από το σημείο.

Τότε ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πάτησε γκάζι για να περάσει την κορδέλα, την πέρασε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου έναν από τους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και θα ακολουθήσει αυτόφωρο.

Ο πελάτης μου δεν χτύπησε τον αστυνομικό και ζητούσε κατανόηση γιατί έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο δηλώνει ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος:

https://www.youtube.com/watch?v=KCBBGYs5W9U

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση