HomeHL-9ΕΣΔΑΚ: Χαράσσοντας νέους δρόμους

ΕΣΔΑΚ: Χαράσσοντας νέους δρόμους

Εκδήλωση στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η στασιμότητα είναι μια διαχρονική παθογένεια της δημόσιας ζωής. Είτε γιατί η αλλαγή φοβίζει. Είτε διότι η δύναμη της συνήθειας είναι ακατανίκητη. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν είναι στατικό. Όλα υπόκεινται σε μεταβολές, μικρές ή μεγάλες.

Αν οι αντικειμενικές συνθήκες συναντώνται με τις υποκειμενικές δυνατότητες, τότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να υπερβούμε τους φορμαλισμούς του παρελθόντος.

Φαίνεται ότι ο κ. Χάρης Μαμουλάκης το επιτυγχάνει με τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ως πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ.

Με το μήνυμα: «Προστατεύουμε το περιβάλλον γυρίζουμε την πλάτη στην πλαστική σακούλα», ο Σύνδεσμος του οποίου ηγείται αναπτύσσει μια αξιόλογη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Μάλιστα, σε συνεργασία με τους Δήμους της Κρήτης ξεκινά τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε κατά τόπους περιοχές, όπου θα διανέμεται δωρεάν και η τσάντα πολλαπλών χρήσεων που έβγαλε ο ΕΣΔΑΚ.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνεται σήμερα 31 Ιανουαρίου στο Ρέθυμνο σε εκδήλωση με ομιλητές τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργη Μαρινάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκο Καλογερή, τη Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΣΔΑΚ Ιωάννα Γιακουμάκη και φυσικά με τον ίδιο τον κ. Μαμουλάκη.

Μπορεί να δυσκολευόμαστε να βγούμε από την κρίση, ωστόσο είναι εμφανές ότι οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου χαράσσουν και περπατούν νέους δρόμους, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση