HomeHL-9Δίδυμο στις… κλοπές: Έκλεβαν από χρήματα μέχρι και τρόφιμα

Δίδυμο στις… κλοπές: Έκλεβαν από χρήματα μέχρι και τρόφιμα

Στα χέρια των αρχών δύο νεαροί άνδρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρήματα, υπολογιστές μέχρι και… τρόφιμα έκλεβαν από διάφορα καταστήματα δύο άνδρες που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο Κρητικό κι έναν 24χρονο από την Αλβανία που μέσα σε ένα μήνα είχαν «ανοίξει» έξι επιχειρήσεις κι είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλη μία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως χθες τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ ενός 62χρονου στο Ηράκλειο κλέβοντας από την ταμειακή μηχανή ένα μικρό χρηματικό ποσό. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία με άνδρες της Άμεσης Δράσης να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τους δράστες.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι οι ίδιοι από τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 έως τις 30 Ιανουαρίου είχαν «χτυπήσει» πέντε ακόμα επιχειρήσεις – κυρίως μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ – κλέβοντας τις εισπράξεις της ημέρας, υπολογιστές αλλά και… τρόφιμα!

Παράλληλα, οι δύο δράστες προκάλεσαν σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις και υλικές ζημιές.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση