HomeΚΡΗΤΗΈτοιμος ο δρόμος στην Τύλισο

Έτοιμος ο δρόμος στην Τύλισο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμα έργο της δημοτικής αρχής στην Τύλισο, το νέο δρόμο που διανοίχτηκε από τον αρχαιολογικό χώρο προς το δημοτικό σχολείο, το νηπιαγωγείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του οικισμού, επιθεώρησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης. Παράλληλα, ο δήμαρχος διαπίστωσε την πορεία των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας και της τοποθέτησης κυβόλιθων στους γύρω δρόμους.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Και στην Τύλισο, τα έργα που κάνουμε προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς. Ο οικισμός αλλάζει όψη, γίνεται ακόμα πιο ελκυστικός, πιο λειτουργικός και πιο φιλικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο νέος αυτός δρόμος, εκτός του ότι καθιστά την πρόσβαση ευκολότερη και γρηγορότερη στα σχολεία και τις δομές του δήμου, δημιουργεί και τις κατάλληλες προϋποθέσεις πολιτικής προστασίας, σε μια περιοχή που μέχρι σήμερα είχε ιδιαίτερα προβληματική πρόσβαση.

Τα παρακολουθούμε όλα τα έργα από κοντά, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν στον συντομότερο χρόνο και με την δέουσα κατασκευαστική τελειότητα και είμαι βέβαιος ότι την επόμενη μέρα, η Τύλισος θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός οικισμός».

Διαφήμιση
Διαφήμιση