HomeΚΡΗΤΗΤί συζήτησε ο δήμαρχος με τον Βασίλη Κικίλια

Τί συζήτησε ο δήμαρχος με τον Βασίλη Κικίλια

Ολιγόωρη παραμονή του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ στον Άγιο Νικόλαο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αν το κράτος δεν θελήσει ν΄απλοποιήσει τις διαδικασίες, λειτουργίας των δήμων και γενικότερα, οι πολίτες θα παραπονιούνται και θα ειναι μονίμως στριμωγμένοι στον τοίχο«.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη που δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, από τον  Τομεάρχη Άμυνας και βουλευτή Α΄Αθηνών της Ν.Δ κ. Βασίλη Κικίλια.

kikilias-agios-nikolaos

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός : κατά την ολιγόωρη παραμονή του τομεάρχη στο γραφείο του, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, ενώ ο ίδιος τον ενημέρωσε για το επίμαχο θέμα του Β.Ο.Α.Κ, τα ζητήματα που σχετίζονται με τις Πανεπιστημιακές Σχολές, την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Α.Σ.Τ.Ε.Κ), την υγεία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την προσπάθεια που καταβάλει τόσο ο Δήμος όσο και το Υπουργείο Πολιτισμού για την ένταξη της Σπιναλόγκας στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Μας δόθηκε – επεσήμανε- η ευκαιρία να μεταφέρουμε στο κεντρικό πολιτικό σύστημα, ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο το δήμο αλλά και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή, κάποιοι… θ΄ασχοληθούν ούτως ώστε να υπάρξει βελτίωση της καθημερινότητας των Ελλήνων πολίτων,  την οποία είναι κυρίως «ταγμένοι» να υπηρετούν οι δήμοι.

kikilias-agios-nikolaos3

Διαφήμιση
Διαφήμιση