HomeHL-GreeceΟ Τσίπρας απόψε στον Παυλόπουλο για το Σκοπιανό -Αύριο ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο Τσίπρας απόψε στον Παυλόπουλο για το Σκοπιανό -Αύριο ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς

Ραγδαίες εξελίξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο απόψε στις 18:30 και αύριο θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Συσκέψεις στο Μαξίμου από το πρωί – Μίνι υπουργικό στις 15:00

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρωθυπουργός μετά το ταξίδι στο Νταβός και ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ξεκινήσει οι συσκέψεις για το Σκοπιανό. Παράλληλα ο κ.Τσίπρας συγκάλεσε στις 15:00 μίνι υπουργικό συμβούλιο. Στη σύσκεψη θα συμμετέχει το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 18:30 στον Παυλόπουλο, αύριο με τους πολιτικούς αρχηγούς

Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς. Συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 12:30 με την πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στις 13:30 τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στις 13:30 τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Είδε κατά μονάς τον Καμμένο

Νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός συνάντησε κατ’ ιδίαν τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να τον ενημρώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό και τα επόμενα βήματα στο ονοματολογικό, στον απόηχο του Νταβός. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποια ήταν η στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ για το αν θα προχωρήσει κάποια λύση στο θέμα των Σκοπίων και κατά πόσο οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν ενδεχόμενη πρόταση του πρωθυπουργού στην οποία συμπεριλαμβάνεται, ακόμα και σε σύνθετη ονομασία, ο όρος «Μακεδονία».

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε, επίσης, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Σήμερα συνεδριάζει και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδριάζει, εκτάκτως, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, στον απόηχο του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, όπου μετείχαν εννέα Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος, άλλα και ενόψει του νέου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου0

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση