HomeHL-PsilaΟ Κακλαμανάκης “δαμάζει” τα κύματα της Κρήτης!

Ο Κακλαμανάκης “δαμάζει” τα κύματα της Κρήτης!

Εκπληκτικές φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι αλήθεια ότι ο Κρητικός χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μας έχει χαρίσει στα πολλά χρόνια της αθλητικής του καριέρας εντυπωσιακές εικόνες, με τον ίδιο να “παλεύει” με τα κύματα και να προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος στην ιστιοσανίδα του, αφήνοντας όλους μας άφωνους από τα επιτεύγματα του.

Κάτι ανάλογο πρόσφερε και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσιάζει, μέσω του φωτογραφικού φακού του Κυριάκου Μαράκη, την προσπάθεια του να “δαμάσει” τα γιγάντια κύματα σε παραλία της Κρήτης.

Ο ίδιος έγραψε:

«ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ… ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ακόμη και έμπειροι στο άθλημά μας, το γουίντσερφ, φίλοι, καμιά φορά με ρωτούν αν φοβάμαι. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: ‘Τη θάλασσα δεν την φοβάμαι. Τη σέβομαι’. Αλλά ακόμη και ο φόβος που προέρχεται από σεβασμό είναι δημιουργικός. Ενώ όταν οδηγεί σε πανικό, γίνεται επικίνδυνος και κάποιες φορές καταστροφικός. Στον άνεμο, στα κυματα και στα θαλάσσια ρεύματα δεν πάω κόντρα. Κοντά τους, πλάι και μαζί τους πάω. Ζω στο ‘εδώ και τώρα’, εναλλάσσοντας ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση. Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια ‘φυσιολογική’ ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου. Εύχομαι και ελπίζω τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών να μην βλάπτουν συνανθρώπους μας!

* Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μαράκη για τις φωτογραφίες στην Κρήτη».

Οι εικόνες πραγματικά εντυπωσιάζουν:

kaklamanakis1

kaklamanakis2

Διαφήμιση
Διαφήμιση