HomeΕΛΛΑΔΑΒρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε χωράφι

Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε χωράφι

Θρίλερ στη Μεσσηνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Eνα ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά Μεσσηνίας με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, το χωράφι το οποίο καλλιεργείται, είχε πρόσφατα ερευνηθεί από τις αρχές, με αφορμή την εξαφάνιση της 78χρονης Σταυρούλας Αγγουρά, η οποία παραμένει αγνοουμένη.

Η εξέταση του κρανίου από τον ιατροδικαστή, αναμένεται να δώσει τα πρώτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος. Αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, νέο ή ηλικιωμένο άτομο, καθώς και τον χρόνο του θανάτου του. Περισσότερα στοιχεία σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA στη συνέχεια.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ενώ αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι αν το κρανίο ανήκει στην 78χρονη Σταυρούλα Αγγουρά, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 16 Νοεμβρίου του 2017 και δεν έχουν βρεθεί ακόμη ίχνη της.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, εκτιμάται ακόμη πως το κρανίο είχε ίσως μεταφερθεί από κάποιο ζώο στην περιοχή που βρέθηκε, καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση