HomeHL-9Στο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» της ΑΝΕΚ η μεγάλη ετήσια εκδήλωση της «Παγκρητίου Ενώσεως»

Στο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» της ΑΝΕΚ η μεγάλη ετήσια εκδήλωση της «Παγκρητίου Ενώσεως»

Εκατοντάδες Κρητικοί συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή γιορτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΝΕΚ LINES φιλοξένησε για μία ακόμα χρονιά, με εξαιρετική επιτυχία, τη μεγάλη ετήσια εκδήλωση της «Παγκρητίου Ενώσεως». Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, το πλοίο της εταιρείας «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», έδεσε άγκυρα στον Πειραιά και υποδέχθηκε εκατοντάδες Κρητικούς, σε μια ξεχωριστή γιορτή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, του πολιτικού, στρατιωτικού και πολιτιστικού κόσμου της Κρήτης.

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση  ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα από τη χορωδία της Παγκρητίου υπό την Διεύθυνση του Σωτήρη Δογάνη. Ο κ. Γ. Μαριδάκης, πρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως»,  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , με όμορφες ευχές για τη νέα χρονιά, αναφέροντας: «Η χαρά μας μεγαλώνει κάθε φορά που γιορτάζουμε όλοι μαζί! Από καρδιάς, ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ LINES που για μία ακόμα χρονιά κάνει ξεχωριστή την συνάντησή μας, με τη ζεστή φιλοξενία της και τη φροντίδα των ανθρώπων της».

Από την πλευρά της ΑΝΕΚ LINES, ο  Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά  με υγεία, δημιουργικότητα και ελπίδα, τονίζοντας ότι και το 2018 η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει να στηρίζει στην πράξη την Κρήτη και κάθε πρωτοβουλία που φέρνει κοντά τους ανθρώπους της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, λαμβάνοντας το λόγο, καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκομένους με ευχές για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας πως η ΑΝΕΚ LINES θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των Κρητών, στηρίζοντας με όσα μέσα διαθέτει τον τόπο. Στη συνέχεια προσέφερε στον κ. Μαριδάκη, την δίτομη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου, καθώς και γνήσια Κρητικά προϊόντα, με την υπογραφή της ΑΝΕΚ LINES.

anek-pagkrhtia4

Παρών στην εκδήλωση, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Κρητικός επιστήμονας,  Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Μ.Ι.Τ. Κώστας Δασκαλάκης,  που ευχήθηκε στους συμπατριώτες του καλή χρονιά, απολαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα των παριστάμενων.

Παλμό στην εκδήλωση έδωσε ο «Λαογραφικός Όμιλος Κρήτες» του Γιώργου Πετράκη, που με εκπληκτικά παραδοσιακά χορευτικά ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά γευστικά κρητικά κεράσματα.

anek-pagkrhtia5

Για μία ακόμα φορά, το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», έγινε σημείο συνάντησης για τους Κρητικούς και μέσα από ζεστές ευχές, παραδοσιακούς ήχους και μοναδικές γεύσεις για λίγες ώρες τους ταξίδεψε στην πατρίδα.

Η ΑΝΕΚ LINES  πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την τόπο, σαλπάρει το 2018 βάζοντας πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα ταξίδια!

Υπερήφανα συνεχίζουμε με πλώρη το μέλλον!

Διαφήμιση
Διαφήμιση