HomeHL-WorldΠοινή φυλάκισης 100 ετών αντιμετωπίζουν οι γονείς που βασάνιζαν τα παιδιά τους

Ποινή φυλάκισης 100 ετών αντιμετωπίζουν οι γονείς που βασάνιζαν τα παιδιά τους

Στην Καλιφόρνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες και οι ποινές που αντιμετωπίζει το ζεύγος Τέρπιν, οι γονείς που κρατούσαν τα δεκατρία παιδιά τους αιχμάλωτα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, αφήνοντάς τα να λιμοκτονούν. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 94 ετών, σε περίπτωση που καταδικαστούν και για τις 40 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ αυτών, είναι , η κακοποίηση παιδιών, η παράνομη κράτησή και τα βασανιστήρια.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη δεμένο με χειροπέδες και πέρα από το κατηγορητήριο, βαρύ ήταν και το κλίμα εναντίον τους. Ο δικαστής τους ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ξαναδούν ή να επικοινωνήσουν ξανά με κανένα από τα παιδιά τους μέχρι το 2021. «Από εδώ να το εξής δεν θα πρέπει να παρενοχλείτε, να χτυπάτε, να απειλείτε, να επιτίθεστε, να ακολουθείτε, να περπατάτε μαζί τους, να τους ενοχλείτε, να βλάπτετε την ιδιοκτησία τους, να διαταράσσετε την ειρήνη, να παρακολουθείτε ή να εμποδίζετε την είσοδο των ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτή την εντολή», τους είπε χαρακτηριστικά.

Τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας αναμένεται να ζήσουν στο ίδιο σπίτι, ενώ τα μικρότερα παιδιά θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά ιδρύματα.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση