HomeHL-9Αυτοκίνητο «έπεσε» πάνω σε βιτρίνα καταστήματος

Αυτοκίνητο «έπεσε» πάνω σε βιτρίνα καταστήματος

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Τσουδερών, στα Χανιά, όταν οδηγός που είχε παρκάρει επί του πεζόδρομου, ξεκίνησε με όπισθεν και προφανώς με αρκετή ταχύτητα, καταλήγοντας στη βιτρίνα καταστήματος υπόδησης.

Ευτυχώς το κατάστημα ήταν κλειστό, ενώ στην περιοχή δεν κυκλοφορούσε κόσμος δεδομένου ότι η αγορά δεν λειτουργεί Τετάρτη απόγευμα. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην τζαμαρία αλλά και μέσα στο κατάστημα ενώ υπό το φόβο της κατάρρευσης από τους ισχυρούς ανέμους, ο ιδιοκτήτης, προσπαθούσε μέσα στη νύχτα να προχωρήσει στην απομάκρυνση της ώστε να μην προκληθεί ατύχημα.

troxaio-magazi1

Όσο για τον οδηγό, πρόκειται για 85χρονο θαμώνα σε καφέ της περιοχής, από τον οποίο η Αστυνομία αφαίρεσε το δίπλωμα. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε όμως σοκαρίστηκε από το συμβάν.

Από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Περουλάκης, εξέφρασε στο zarpanews.gr την ανησυχία του για το βράδυ, καθώς χρειάστηκε να ανατεθεί σε εταιρεία security η φύλαξη του καταστήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση