HomeΕΛΛΑΔΑ«Ο Σαμαράς δεν δέχθηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας» λένε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

«Ο Σαμαράς δεν δέχθηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας» λένε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

Επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχθηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας!» επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά απαντώντας στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού που εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τη ΝΔ να απαντήσει «αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματός του και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στις 28/11/2009 έλεγε πως εάν στη γείτονα δεχθούν το erga omnes ‘να συζητήσουμε εμείς για το τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω’ και πως ‘είμαι μαζί με τις κόκκινες γραμμές’ που έθεσε ο Κώστας Καραμανλής το 2008, δηλαδή σύνθετη ονομασία ενιαία για όλες τις χρήσεις».

«Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κάτι τέτοιο» υπογραμμίζουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και διευκρινίζουν ότι «αντίθετα» ο πρώην πρωθυπουργός «εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την «ενιαία ονομασία για κάθε χρήση», όπως και συνέβη μέχρι σήμερα».

«Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news» καταλήγουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά εξαπολύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς για τους χειρισμούς του πρωθυπουργικού γραφείου που σχεδόν ταυτοχρόνως με τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή στη στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση