Στα χέρια των αρχών βρίσκονται από χθες δύο άτομα κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, οι αρχές στην έρευνα που έκαναν στα σπίτια των δύο ατόμων βρήκαν και κατάσχεσαν 3,5 κιλά χασίς με την μεγαλύτερη ποσότητα να βρίσκεται κρυμμένη στο σπίτι ενός 29χρονου Πακιστανού.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου έφτασαν πληροφορίες για την δράση ενός 29χρονου Πακιστανού και ενός 27χρονου ομοεθνή του.

Οι αστυνομικοί έθεσαν τους δύο άνδρες υπό διακριτική παρακολούθηση και χθες αποφάσισαν να τους σταματήσουν για έλεγχο την ώρα που κινούνταν με ένα αυτοκίνητο σε δρόμο του Ρεθύμνου.

Οι αρχές διαπίστωσαν πως κυκλοφορούσαν με μικροποσότητα χασίς, την οποία και κατάσχεσαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο στα σπίτια των δύο ανδρών.

dsc05779

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές βρήκαν συνολικά 3,5 κιλά χασίς με την μεγαλύτερη ποσότητα να βρίσκεται κρυμμένη στο σπίτι του 29χρονου.

Παράλληλα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα – ιδιοκτησίας του 29χρονου – αλλά και έξι κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση