HomeHL-GreeceΕπιμένει ο Σκουρλέτης για το Σκοπιανό: Η θέση του Πάνου Καμμένου είναι λάθος

Επιμένει ο Σκουρλέτης για το Σκοπιανό: Η θέση του Πάνου Καμμένου είναι λάθος

«Λάθος και η πρόταση για το δημοψήφισμα», είπε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η θέση του Πάνου Καμμένου ως προέδρου των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και η πρότασή του για δημοψήφισμα γιατί δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική με αυτούς τους όρους, δήλωσε την Τετάρτη στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, εμμένοντας στην χθεσινή του «παραίνεση» προς το συγκυβερνόν με τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα «να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους».

Επρόκειτο για παραίνεση προς όλους, το θέμα της FYROM δεν είναι από τα ζητήματα της καθημερινότητας, μας απασχολεί εδώ και 25 χρόνια και απαιτείται η μέγιστη υπευθυνότητα, είπε ο κύριος Σκουρλέτης και συνέχισε: «Δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και αυτό απευθύνεται σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου».

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση και πως η άποψη του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα «είναι προσωπική». «Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας οφείλει να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση, αλλά έχει ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ το δικαίωμα να έχει άποψη, που είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και η πρόταση για το δημοψήφισμα», είπε ο υπουργός.

Θεωρώ λάθος την συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο συλλαλητήριο, πρόσθεσε και χαρακτήρισε «πολλαπλά» τα λάθη του συγκυβερνόντος κόμματος στο ζήτημα των Σκοπίων.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση