HomeHL-SportsΔημήτρης Μάνος: «Μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ»

Δημήτρης Μάνος: «Μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Μάνος με 9 γκολ οδηγεί πρώτος τον πίνακα τον σκόρερ στην Football league και παράλληλα τον ΟΦΗ στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Ο επιθετικός αποκάλυψη του ΟΦΗ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Pressing» της ΕΡΤ3 και μίλησε για τα προβλήματα που συσπείρωσαν τους παίκτες του ΟΦΗ, τη βαριά φανέλα, τις μεταγραφές αλλά και την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ.

Αναλυτικά οι αναφορές του επιθετικού του ΟΦΗ:

Για την παρουσία του στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football league:

«Έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα που μου δίνει ψυχολογία και σκοράρω. Είναι όλη η ομάδα που πρέπει να δουλέψει για να πετύχω τα γκολ. Όποιο παιδί και να σκοράρει, πρέπει να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς για να είμαστε κοντά και να διεκδικούμε τον στόχο μας.

Με τη θέληση του Θεού και τα γκολ που σημείωσα, έχω πάρει και ψυχολογία. Κερδίζει η ομάδα και, σίγουρα, μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Σίγουρα δεν το περίμενα αυτό. Με τη θέληση του Θεού και τα γκολ που σημείωσα έχω πάρει και ψυχολογία.

Κερδίζει η ομάδα και, σίγουρα, μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Να σκοράρουμε όσο πιο συχνά γίνεται, για να κερδίζει η ομάδα».

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ:

«Τα προβλήματα σε μια ομάδα σε φέρνουν πιο κοντά. Σε κάνουν πιο πολύ οικογένεια. Δεν σκεφτήκαμε ούτε μία στο εκατομμύριο ότι δεν θα κατέβουμε να παίξουμε με τον ΑΟΧανια/ Κισσαμικό. Είπαμε θα κατεβούμε, θα κερδίσουμε και από εκεί και πέρα ας λύσει η διοίκηση ό,τι πρόβλημα έχει.

Να βρουν οι μέτοχοι τι πρόβλημα υπάρχει. Εμείς έπρεπε να κάνουμε το χρέος μας. Κερδίσαμε και πετάξαμε το μπαλάκι στη διοίκηση».

Για τη μάχη της ανόδου και τις μεταγραφές:

«Ήρθαν παιδιά που πιστεύω θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Η ομάδα είναι κουρασμένη. Χρειάζεται παίκτες και πιστεύω πως αν παλεύεις δεν χάνεται ποτέ ο στόχος. Είμαστε πολύ κοντά, είναι στο χέρι μας. Πρέπει να έχει διάρκεια και με τις νίκες θα φτάσουμε ακόμα πιο κοντά».

Για το αν πρέπει να προσέξει κάτι ιδιαίτερο ο ΟΦΗ:

«Όχι. Αν δείχνουμε εμείς τον καλό μας εαυτό. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Αν βγάζουμε το αγωνιστικό «θέλω» και το πάθος και δείχνουμε ότι θέλουμε πιο πολύ το παιχνίδι από τον αντίπαλο, σίγουρα, θα είμαστε εμείς νικητές».

Για το βάρος της φανέλας και αν βοηθά για να ξεπερνούν οι ποδοσφαιριστές τα προβλήματα:

«Χρειάζεται να δίνεις τα πάντα γι’ αυτήν και πιστεύω ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Θέλει να νιώσει ο κόσμος, ο λαός, η διοίκηση και όλο το επιτελείο ότι πρέπει να κερδίζεις και να φτάσει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. O ΟΦΗ μια πολύ ιστορική ομάδα με πολλές διακρίσεις.

Όσο μπορούμε εμείς οι παίκτες τους δείχνουμε ότι αυτός είναι ο στόχος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βάζουμε το 100% των δυνατοτήτων μας να καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ:

«Είναι μισός ο ΟΦΗ χωρίς αυτόν. Να είναι καλά εκεί ψηλά, να τον έχει καλά ο Θεός και πιστεύω να φτάσουμε την ομάδα στη Super League για να αφιερώσουμε αυτή την άνοδο σ’ αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο. Είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι η σημαία. Δεν τον έζησα, έχω ακούσει πολλά πράγματα γι’ αυτόν»

Για το αν έχει στο μυαλό του την πρώτη θέση των σκόρερ:

«Είναι ένας στόχος. Δεν έχω βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Και αν μπορέσω να τερματίσω εκεί. Θέλω να κερδίζει η ομάδα και δεν με πειράζει όποιος και αν βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και να δίνεις χαρά στον κόσμο, ώστε να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση